نظارت مستمر بر چرخه تولید محصولات غذایی
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، کارشناسان واحد نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو از یک کارخانه روغن کشی در شهرستان سمنان بازدید کردند.
در بازدید از این کارخانه، که یکی از بزرگترین کارخانجات روغن کشی در کشور محسوب می شود، ضمن ارزیابی کارخانه از نظر رعایت استاندارد GMP ، مستندات کیفیت و منبع مواد اولیه، مستندات کنترل کیفیت مواد واسط و محصول نهایی، نحوه انبارش، مستندات ایمنی محصول و فرآیند توسط بازرسین مورد پایش و ارزیابی قرار گرفت.
گفتنی است باتوجه به اهمیت محصولات غذایی در حفظ و ارتقا سلامت جامعه، کارخانجات تحت نظارت این معاونت به صورت دقیق و دوره ای توسط کارشناسان مورد ارزیابی قرار می گیرند و این نظارت ها تا حصول اهداف سلامت محور این معاونت با جدیت ادامه خواهد داشت./