۱۴۰۳-۱۲-۲۲

واحد تولیدی در استان سمنان
بیش از 12تن رب گوجه فرنگی غیربهداشتی و کپک زده از یک واحد تولیدی در استان سمنان کشف و ضبط شد.

کشف و ضبط بیش از ۱۲تن رب گوجه فرنگی غیربهداشتی و کپک زده از یک واحد تولیدی در استان سمنان

 

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به منظور نظارت های دقیق بازرسان شبکه بهداشت و درمان گرمسار و مدیریت نظارت بر فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه از واحدهای تولید کالاهای سلامت محور بیش از ۱۲ تن رب گوجه فرنگی غیربهداشتی و کپک زده از یک واحد تولید کننده مواد غذایی در شهر ایوانکی کشف و ضبط شد.

گفتنی است واحد مذکور اقدام به تولید مواد غذایی با استفاده از رب های آلوده به کپک می کرد که پس از بازرسی و کشف محصولات آلوده با دستور مدیریت نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو رب های آلوده ضبط و سردخانه واحد متخلف پلمب شد و پرونده موسسه جهت انجام اقدامات مقتضی و دستور قضایی به مراجع ذی ربط ارجاع داده شد.

لازم به ذکر است که طبق قوانین، واحد های تولید مواد غذایی برای تولید ملزم به استفاده از مواد اولیه با کیفیت و عاری از هرگونه آلودگی است لذا واحدهای تولیدی جهت حصول اطمینان از رعایت استاندارهای تولیدی چه در زمینه تهیه مواد اولیه مرغوب و چه در زمینه روش های مناسب تولید محصول و رعایت اصول بهداشتی و فنی در خط تولید به صورت پیوسته توسط بازرسین معاونت غذا و دارو مورد ارزیابی قرار می گیرند و این معاونت در صورت مشاهده کوچکترین تخلفی که منجر به آسیب به سلامت مصرف کنندگان شود با واحد متخلف برخورد قاطع و قانونی انجام خواهد داد.