رنگ های خوراکی / دکتر یوسف صادقیان امین در گفتگو با ایفدانا، نسبت به افزایش مصرف رنگهای خوراکی مصنوعی در محصولات غذایی هشدار داد. وی با اشاره به اینکه برخی از این رنگها میتوانند تاثیرات منفی بر سلامت مصرفکنندگان داشته باشند، گفت: رنگهای خوراکی مصنوعی به دلیل ترکیبات شیمیایی خاص خود میتوانند در برخی افراد موجب آلرژی، حساسیت و حتی اختلالات رفتاری شوند. ضروری است که مصرفکنندگان به برچسب محصولات توجه کرده و به سمت انتخاب محصولات حاوی رنگهای طبیعی و ایمن بروند.
وی همچنین تاکید کرد که سازمان غذا و دارو با دقت نظارت دارد تا محصولاتی که حاوی رنگهای خوراکی غیرمجاز یا با دوز بالا هستند، اجازه توزیع پیدا نکنند.
دکتر صادقیان امین افزود: وظیفه ما حفاظت از سلامت جامعه است و در این راستا تولیدکنندگان نیز باید مسئولیتپذیر بوده و از رنگهای خوراکی ایمن و سالم در محصولات خود استفاده کنند.