۱۴۰۳-۱۲-۲۲

سلامت / رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: مرکز ملی تحقیقات حلال طبق ماموریتی که از سوی سازمان غذا و دارو به ما محول شد، مسئولیت آموزش تمامی مسئولین فنی شرکت‌های دارویی، غذایی، تجهیزات پزشکی، مکمل‌ها و به‌طور کلی تمامی حوزه‌های مرتبط با غذا و دارو را بر عهده دارد. این آموزش‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده است که افراد پیش از ورود به صنعت، با اصول، استانداردها و قوانین حاکم بر این بخش آشنا شوند.
دکتر حسین رستگار، در گفت‌وگو با خبرنگار ایفدانا  اظهار داشت: هدف ما از این آموزش‌ها این است که مسئولین فنی با آگاهی کامل از فرآیندهای تولید، توزیع و کنترل کیفیت محصولات سلامت‌محور وارد بازار شوند. این آموزش‌ها نه تنها بر ارتقای کیفیت محصولات تاثیرگذار است، بلکه موجب افزایش ایمنی و سلامت محصولات در سطح جامعه می‌شود. آموزش صحیح و آشنایی با الزامات قانونی و فنی باعث می‌شود که در طول فرآیند تولید، هیچ‌گونه خطای احتمالی که منجر به ایجاد خطر برای سلامت مصرف‌کنندگان شود، رخ ندهد.
وی همچنین افزود: این رویکرد باعث می‌شود که شرکت‌ها از همان ابتدا استانداردهای بالای کیفیت را در تمامی مراحل تولید رعایت کنند. بدین‌وسیله، ما می‌توانیم به ارتقای سطح سلامت عمومی جامعه کمک کرده و در عین حال به افزایش اعتماد مردم به محصولات سلامت‌محور ایرانی بپردازیم. این آموزش‌ها به‌طور مستقیم تاثیر زیادی در کیفیت و سلامت فراورده‌های تولیدی خواهد داشت و گامی مهم در راستای تامین سلامت جامعه است.